Novice

11. december, 2020

Predstavitev projekta INEVITABLE na spletni delavnici Digitalizacija Procesne Industrije H2020, 16.12.2020


Slovenski člani projektnega konzorcija INEVITABLE bodo na spletni delavnici skupaj s še tremi sorodnimi projekti (COGNIPLANT, HyperCOG, COGNITWIN) razpravljali o ciljih razpisa SPIRE in skupnih strategijah in sinergijah projektov.

Glavni cilj vseh sodelujočih projektov je razvoj novih tehnologij, ki bodo omogočale digitalizacijo proizvodnih obratov in s tem izboljšale učinkovitost njihovega obratovanja. Na delavnici se bodo najprej predstavili sodelujoči projekti, nato pa bo sledila še okrogla miza. Spletni seminar bo občinstvu omogočil edinstven vpogled v razvojne aktivnosti na področju digitalne transformacije procesne industrije v Evropi.

Spletna delavnica bo potekala 16. decembra 2020 med 9:00 in 11:30. Dogodek je brezplačen, potrebna je prijava preko spletne prijavnice:
https://register.gotowebinar.com/register/775012072771433488

Dodatne informacije in program najdete v priloženem vabilu.

Projekt INEVITABLE je sofinanciran s strani Evropske komisije v okviru programa Obzorja 2020. Od slovenskih partnerjev v projektu sodeluje SIJ-Acroni, Siemens Slovenija, Fakulteta za elektrotehniko (Laboratorij za avtomatiko in kibernetiko) in Institut Jožef Stefan (Odsek za sisteme in vodenje), ki je tudi koordinator projekta.